Help

Hieronder vindt u uitleg over een aantal praktische en technische zaken van de StopSite. Als u problemen ondervindt bij het gebruik van de site, kunt u met onderstaande informatie misschien zelf de oorzaak achterhalen en een oplossing vinden.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijk dan ook bij de FAQ op de StopSite zelf. Als u ook hiermee niet geholpen bent, kunt u de vraag mailen via “Stel een vraag” of via “Contact”. U ontvangt dan zo snel mogelijk een antwoord van het team van de StopSite.

Voor welke browser is deze website geschikt? 

De website is geoptimaliseerd voor Windows computers die werken met Microsoft Internet Explorer 7 en 8 of Mozilla Firefox 3.5, bij een schermresolutie van minimaal 1024 x 768. Bij gebruik van een lagere versie van de genoemde browsers, een Apple computer en/of een lagere schermresolutie kunnen zich problemen in de site voordoen en is de weergave mogelijk niet optimaal.

Gebruikersnaam:

U kunt geen e-mailadres gebruiken als gebruikersnaam. Het systeem accepteert alleen letters en cijfers en moet minimaal 5 tekens bevatten. Verzin een gebruikersnaam die alleen uit letters en/of cijfers bestaat en die voor u makkelijk te onthouden is. Denk er ook aan dat uw gebruikersnaam uniek moet zijn. Eenmaal aangemeld kunt u uw gebruikersnaam niet meer veranderen.

Aanmelden:

Op de homepage vindt u de knop “aanmelden”. Als u hierop klikt, komt u in het aanmeldscherm. De onderdelen in het scherm waar een sterretje achter staat zijn verplicht. Na het invullen klikt u op verzenden. Als uw aanmelding succesvol verzonden is, ziet u dat in het scherm. U ontvangt vervolgens een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Via de link in deze e-mail kunt u uw account activeren. Daarna kunt u inloggen op de StopSite.

Wanneer u een verplicht onderdeel niet heeft ingevuld, of als het ingevulde niet aan bepaalde voorwaarden voldoet, dan is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Nadat u op verzenden heeft geklikt blijft het aanmeldformulier zichtbaar in het scherm. U ziet dan een rode cirkel met daarin een uitroepteken achter de onderdelen die nog ingevuld of gewijzigd moeten worden. Misschien moet u een stukje naar boven scrollen om deze meldingen te kunnen zien. Dat is afhankelijk van uw browserinstellingen en schermresolutie.

Elk e-mailadres kan maar één keer in gebruik zijn op de StopSite. Wie zich aanmeldt met een e-mailadres dat al in gebruik is, krijgt hiervan een melding. Mocht u zich opnieuw hebben aangemeld, omdat u uw wachtwoord kwijt bent, gebruik dan de functie “wachtwoord vergeten”.

Inloggen:

Zorg dat u altijd inlogt met de juiste gebruikersnaam in combinatie van het gekozen wachtwoord. U kunt uw gebruikersnamen terugvinden in de bevestigingsmails die naar uw e-mailadres zijn gestuurd. Als u uw wachtwoord vergeten bent, of als u een nieuw wachtwoord in wilt voeren, dan kun u de optie "wachtwoord vergeten" op de website gebruiken.

Uitloggen:

Als u het programma wilt verlaten, klik dan op 'uitloggen.' Uw gegevens blijven bewaard. Als u op een later tijdstip terug wilt naar het programma, log dan opnieuw in met uw inloggegevens via de homepage.